Konferenca e 3-të vjetore TeachBeyond Albania 2023

19-20-21 Maj

Tema e Konferencës: Teaching for Eternity

Vendi i organizimit të Konferencës: Rafaelo Resort, Shëngjin, Lezhe,Albania

Qëllimi i Konferencës:

  • Të frymëzoj dhe inkurajojë vizionin për nje Edukimin te Krishtere  ne gjithë vendin.
  • Te prezantoj ide të reja dhe te mesoj teknika e strategji të cilat po japin rezultat për të tjerët.
  • Te ndertoj nje rrjet miqësie ndermjet Mësuesve të Krishtere Shqipetar.
  • Te frymezoj mesuesit ne punen dhe shërbesën e tyre ne mësimdhënie

Detajet e Programit:

  • Folësit dhe mësuesit janë nga SHBA dhe vende të ndryshme te Evropes.
  • Axhenda  do ju mundësojë pjësëmarrësve të takohen dhe të krijojnë lidhje me të tjerë që ndajnë të njejta interesa.
  • Seminaret do të mbahen të premten mbasdite, pergjate dites se shtune dhe te dielen paradite.

Pagesa për Pjesëmarrje:

  • 60 Euro ose 6000 Leke për person, shume e cila do të mbulojnë qëndrimin në hotel per dy nete edhe ushqimin duke filluar me darken e dites se premte, vaktet e se shtunes dhe duke e mbyllur me dreken e dites se diel.

Mënyra e Pagesës:

  • Banka Credins : Al18 2121  1009  0000  0000  0151  3618

Regjistrimi:

Për tu bërë pjesë e konferencës ju lutemi plotësoni linkun https://unitas.al/tbaconference/

Per cdo informacion na kontaktoni tek  kshahini@teachbeyond.org
ose ne numrat e telefonit: +355692065940  dhe +3550693701274 

Klementina Shahini
TeachBeyond Albania National Leader